KERAVAN TENNISKESKUS OY:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 21.6.2022

 

Keravan Tenniskeskus Oy:n osakkaat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään tiistaina 21.6.2022 klo 17:00 alkaen Keravan Tenniskeskuksen tiloissa, osoitteessa Metsolantie 5, Kerava.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 13 § mukaan varsinaiselle yhtiökokoukselle kuuluvat asiat.

Yhtiökokouskutsu, kokouksen esityslista sekä tilinpäätös- ja muut asiakirjat ovat osakkaiden nähtävillä 10.6.2022 alkaen Tenniskeskuksen ilmoitustaululla.

Kokousaineisto lähetetään myös sähköpostilla niille osakkaille, joiden sähköpostiosoite on toimitettu Tenniskeskukselle. Osakkaiden uudet ja muuttuneet yhteystiedot voi lähettää osoitteeseen .

KERAVAN TENNISKESKUS OY

HALLITUS

 

 

Tenniskeskuksen aukiolorajoitukset poistuvat 1.2.2022 alkaen

 

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätösten mukaisesti myös Keravan Tenniskeskuksessa voimassa olleet aukiolorajoitukset poistuvat 1.2.2022 alkaen.

Mikä muuttuu:

 • Yksittäisvuorojen varaaminen verkossa on taas mahdollista
 • Osakas- ja vakiovuoroja koskevat rajoitukset poistuvat
 • Suihkutilat, saunat ja pukuhuoneet ovat käytössä


Edelleen voimassa olevat määräykset ja suositukset:

 • Ainoastaan terveenä pelivuorolle
 • Halleille saavat tulla ainoastaan kunkin pelivuoron pelaajat

Kun Tenniskeskuksen koronarajoituksiin tulee muutoksia, tiedotamme asiasta ensimmäiseksi Tenniskeskuksen verkkosivuilla www.keravantennishalli.fi

Lisätietoja:

Visa Palonen, puh 0500 439 657

Simo Lääveri 040 734 3640

 

 

Tenniskeskuksen yksittäisvuoroja ei voi varata 28.12.2021 – 7.2.2022 väliselle ajalle. Osakas- ja vakiovuorot jatkuvat rajoituksin.

Tartuntatautilain 58 § (58 c §, 58 d §, 58 g §) perusteella sekä Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräysten ja linjausten mukaisesti Keravan Tenniskeskus Oy:n hallitus on päättänyt rajoittaa tennishallien käyttöä seuraavasti:

28.12.2021 – 7.2.2022 välisenä aikana

 • Keravan tenniskeskus ei ota vastaan uusia varauksia edellä mainitulle ajalle (yksittäisvuoroja ei siis voi varata netin kautta)
 • Yksityishenkilöiden käytössä olevat osakas- ja vakiovuorot jatkuvat alla olevia koronarajoituksia noudattaen. Kenttiä voivat käyttää yksityis- ja säännöllisen perhe-elämän piiriin kuuluvat henkilöt ja vakiintuneet kaveriporukat.
 • Kenttiä on mahdollista vuokrata vuonna 2004 syntyneille sekä nuoremmille lapsille ja nuorille sekä ammattiurheilijoiden käyttöön


Muut käytännön asiat:

 • Ainoastaan terveenä pelivuorolle
 • Halleille saavat tulla ainoastaan kunkin pelivuoron pelaajat
 • Maskin käyttö on pakollista aulatilassa
 • Pelaajat ovat velvoitettuja saapumaan hallille vasta pelivuoron alkaessa sekä poistumaan pelivuoron päätyttyä (pelivuoro lopetetaan 5 vaille, jotta pelaajat ehtivät ulos ennen tasatuntia.
 • Suihkutilat, saunat sekä pukuhuoneet ovat suljettu. Pesutiloissa olevaa naisten tai miesten WC:tä ja käsienpesuallasta saa käyttää, mutta muilta osin puku- ja pesutilojen käyttö on kiellettyä.
 • Pukeudu peliasuun jo ennen hallille saapumista. Jätä ulkokengät hallin aulaan ja mene kentille vain pelikengissä.

HUOM! Rajoitusten noudattamista valvotaan pistokoeluonteisesti. Mikäli laiminlyöntejä havaitaan, hallit joudutaan sulkemaan kaikilta käyttäjiltä.

Kun Tenniskeskuksen koronarajoituksiin tulee muutoksia, tiedotamme asiasta ensimmäiseksi Tenniskeskuksen verkkosivuilla www.keravantennishalli.fi

Lisätietoja:

Visa Palonen, puh 0500 439 657

Simo Lääveri 040 734 3640

 

 

Vuokraa tyhjäksi jäävä vuoro eteenpäin

Liittymällä alla olevaan ryhmään voit myydä & vuokrata vapaita vakiovuoroja. Myyjä ja vuoron vuokraaja sopivat  keskenään hinnan ja kuinka se maksetaan. Suosittelemme MobilePay:n käyttöä.

Eli jos sinulla on jäämässä vuorosi käyttämättä ilmoita siitä ryhmään ja ja voi olla, että toinen harrastaja haluaa mennä vuorollesi pelaamaan.

Avaa puhelimellasi WhatsApp ja klikkaa WhatsApp tekstin alta kameran kuvaa. Vie puhelin lähelle alla olevaa koodia ja pääset liittymään ryhmään.

HUOM! Viestit säilyvät ryhmässä vain 7 päivää ja sitten ne tuhoutuvat sieltä automaattisesti!

 

wa koodi tennishalli

Tenniskeskuksen hallikausi alkaa maanantaina 23.8.2021

1.    PELIKAUSI SYKSY 2021

Tenniskeskuksen hallikausi 2021–2022 alkaa maanantaina 23.8.2021 ja päättyy sunnuntaina 29.5.2022. Hallikausi kestää kaikkiaan 40 peliviikkoa:

 • Syyskausi: 23.8.2021 - 2.1.2022, yhteensä 19 viikkoa
 • Kevätkausi: 3.1. - 29.5.2022, yhteensä 21 viikkoa

2.    OSAKASTUNTIEN JA VAKIOTUNTIEN KÄYTTÖMAKSUT SYYSKAUDELLA 2021

Hallien käyttömaksu (kaikki hinnat sisältävät alv 10 %)

Osakastunnin käyttömaksu on 15,00 € tunnilta (ennen 14 €/tunti) eli yhteensä 285 € koko syyskaudelta 2021 (15,00 € * 19 vko = 285 €).

Vakiotunnin (ei-osakkaat) käyttömaksu on 18,00 € tunnilta (ennen 17 €) eli yhteensä 342 € koko syyskaudelta 2021 (18,00 € * 19 vko = 342 €). Vakiovuoro voidaan varata vain kokonaiselle syys- ja/tai talvikaudelle.

1.4. – 28.4.2021 välisenä aikana peruutettuina olleet etukäteen maksetut osakas- ja vakiovuorot hyvitetään syksyn 2021 laskutuksessa.

Syyskauden laskut laskutetaan yhdessä erässä. Mikäli tarvitset maksuaikaa, ole yhteydessä (puh. 040-5675 170). Syksyn 2021 laskut lähetetään elo-syyskuun aikana. Kevätkauden 2022 hinnat päätetään ja laskut lähetetään myöhemmin tämän vuoden puolella.

Osakkaiden tulee itse huolehtia laskunsa mahdollisesta jakamisesta / edelleen laskuttamisesta muille pelaajille.

Tarkistakaa maksaessanne, että käytätte ehdottomasti laskuun merkittyä viitenumeroa. Huomioittehan, ettei viitenumeroa käytettäessä viestikenttään saa kirjoittaa mitään. Muutoin ko. maksut menevät virhetilaan.

Pankkiyhteys on NORDEA Fl23 1063 3000 102414.

3.    SÄHKÖINEN 24 H VARAUSJÄRJESTELMÄ / NETTISIVUT / VAPAAT TUNNIT

Tenniskeskuksessa on käytössä sähköinen varausjärjestelmä. Mikäli et aio tai voi käyttää omaa tuntiasi ollenkaan, ilmoita siitä hallien ilmoitustaululla, nettisivujen kautta (keravantennishalli.fi/palaute) tai sähköpostilla osoitteeseen tai .  

Halliyhtiön nettisivuston löydät osoitteesta: www.keravantennishalli.fi

Kotisivujen kautta voit ostaa vapaita pelitunteja, nähdä hinnat ja löytää yhteystiedot.

lrtotunnin hinta osakkaille on 16,00 €/tunti (ennen 15 €). Osakkaan alennetun tuntihinnan varauskoodi on: osakas.  Ulkopuolisille käyttäjille irtotunnin hinta on 19,00 €/tunti (ennen 17 €).

4.    TENNISHALLIEN KUNNOSTUS- JA KORJAUSHANKE 2020-2021

Tenniskeskuksen vuosille 2020–2021 suunnitellut kunnostus- ja korjaustoimet ovat lähes valmiit. Korjaushankkeessa on parannettu merkittävästi hallien lämpötaloutta sekä ehostettu hallien ulkoasua.

Hallien ulkoasun parantaminen on ollut Keravan kaupungin asettamana ehtona Tenniskeskuksen maanvuokrasopimuksen jatkamiselle vuoteen 2050 saakka. Lähiaikoina tehtävän lopputarkastuksen jälkeen edellytykset maanvuokrasopimuksen vahvistamiseksi ovat olemassa.

Tenniskeskuksessa tehdyn kunnostuksen tuloksista ja uudistuksista tiedotetaan tarkemmin syksyn aikana.

5.    YHTIÖKOKOUKSEN AJANKOHTA

Keravan Tenniskeskus Oy:n varsinainen yhtiökokous pidetään 22.9.2021 klo 17. Yhtiökokouksen siirtyminen tavallista myöhäisemmäksi perustuu lakiin väliaikaisesta poikkeamisesta osakeyhtiölaista (375/2021).

Yhtiökokouskutsu julkaistaan viimeistään 10 päivää ennen kokousta Keski-Uusimaa lehdessä sekä Tenniskeskuksen ilmoitustaululla, jossa on esillä myös kokouksen esityslista ja yhtiöjärjestyksen mukainen muu aineisto. Kokousaineisto lähetetetään myös  sähköpostilla niille osakkaille, joiden sähköpostiosoite on toimitettu Tenniskeskukselle. Uudet ja muuttuneet yhteystiedot voi lähettää osoitteeseen .

Peliterveisin,

Keravan Tenniskeskus Oy

Visa Palonen

p. 0500 439 657

 

 

Tenniskeskuksen pelivuorot ostettavissa rajoitettuun käyttöön sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä 15.4. alkaen toistaiseksi

 

Keravan Tenniskeskuksen osakas- ja vakiovuorojen koronasulku jatkuu 15. - 28.4.2021 välisenä aikana. Etukäteen maksetut osakas- ja vakiovuorot hyvitetään tulevan syksyn laskutuksessa. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan erikseen.

Avi:n voimassa olevien määräysten mukaisesti liikuntatilojen käyttö on sallittua:

 • 2008-syntyneille ja nuoremmille. Tällöin mukana voi olla myös yksi aikuinen valmentaja / opettaja.
 • yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan eli vakiintuneiden kaveriporukoiden ja perheyhteisöjen kesken

Koska tenniksen pelaamisen ei voida muutenkaan katsoa olevan Aluehallintoviraston määrittelemää korkean tartuntariskin toimintaa eikä ryhmäliikuntaa, Tenniskeskuksen hallitus on päättänyt tennishallien avaamisesta rajoitettuun käyttöön sulkujaksonkin aikana. Mikäli muutoksia tulee, näistä tiedotetaan erikseen.

Tenniskeskuksen molempiin halleihin on 15.4. alkaen mahdollista ostaa pelivuoroja rajoitetuin ehdoin sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta osoitteessa https://keravantennishalli.24varaus.fi.

Ohjeet ja rajoitukset netin kautta varattaville vuoroille:

 • Vakiotunnit eivät ole käytössä sulun aikana
 • Hallit avataan siten, että 1-hallissa pelikerta alkaa täydeltä tunnilta ja 2-hallissa puolitunnilta
 • Pelivuoro loppuu 5 min ennen vuoron päättymisetä eli peliaika on 55 min
 • Hallin aulaan ei saa tulla ennen kuin edelliset pelaajat ovat poistuneet eli odotus ulkona
 • Tuntihinta 18 €, osakkaille 15 €
 • Muut aiemmat määräykset ovat edelleen voimassa
 • Valmennustunnit ovat sallittuja ainoastaan vuonna 2008 syntyneille ja nuoremmille sekä heidän valmentajalleen. Kentällä saa olla kerrallaan nuorten valmennustilanteissa valmentaja ja korkeintaan viisi valmennettavaa.
 • Hallit ovat varattavissa edellä mainituin tasa- ja puolitunnein niin pitkään kuin Avi:n määräämät sulkurajoitukset jatkuvat. Sulkurajoitusten päättyessä palataan vakiotunteihin ja niiden vakioalkamisajankohtiin.

Muistutamme vielä, että aiemmin ilmoitetut koronaohjeistukset, rajoitukset ja turvatoimet ovat edelleen voimassa. Ohjeistuksia valvotaan pistokokein, ja mikäli ohjeita ei noudateta, joudutaan tennishallit sulkemaan uudelleen kaikilta käyttäjiltä.

Mikäli Tenniskeskuksen aukiolojärjestelyihin tulee muutoksia, tiedotamme asiasta ensimmäiseksi Tenniskeskuksen verkkosivuilla www.keravantennishalli.fi

Lisätietoja: Visa Palonen, puh 0500 439 657, Kalervo Salmi 050 404 8027

 

Liikunta- ja virkistystilojen sulku jatkuu Uudellamaalla 28.4. asti - Tenniskeskuksen hallitus selvittää mahdollisuuksia tennishallien rajoitettuun käyttöön

Alla linkki ja tiedote Etelä-Suomen aluehallintoviraston 9.4.2021 jatkopäätöksestä, jolla liikuntatiloja määrätään edelleen suljettavaksi 15.–28.4. väliseksi ajaksi.

Koska tenniksen pelaamisen ei tulkintamme mukaan voida katsoa olevan avi:n määrittelemää korkean tartuntariskin toimintaa, Tenniskeskuksen hallitus selvittää erilaisia mahdollisuuksia tennishallien rajoitettuun käyttöön sulkujaksonkin aikana. Mikäli muutoksia tulee, näistä tiedotetaan erikseen. Toistaiseksi hallit kuitenkin pidetään suljettuina avi:n päätöksen mukaisesti.

Aluehallintoviraston sivuston osiossa Usein kysyttyjä kysymyksiä koronaviruksesta / Asiakas- ja toimitilojen käyttö / Mitä toimijoita ja tiloja tartuntalain mukaiset sulkemispäätökset koskevat? -kohdassa mainitaan mm. tilat ja lajit, joita sulkemispäätökset koskevat ja eivät koske: https://avi.fi/usein-kysyttya-koronaviruksesta

 

Etelä-Suomen aluehallintoviraston tiedote 9.4.2021 jatkopäätöksestä tilojen sulkemisesta:

https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69905854

Etelä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa alueellisten koronakoordinaatioryhmien suositusten mukaisesti tilojen sulkumääräystä Helsingin ja Uudenmaan ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla 28.4.2021 asti.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 9.4.2021 jatkopäätöksen, jolla tiloja määrätään edelleen suljettavaksi 15.-28.4. väliseksi ajaksi Helsingin ja Uudenmaan ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla. Päätös tulee voimaan heti, kun nykyisen päätöksen voimassaolo päättyy.

Päätös tilojen sulkemisesta koskee laajasti niin julkisen kuin yksityisen sektorin toimijoiden seuraavia tiloja:

 • joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat sekä kuntosalit ja muut vastaavat sisäliikuntatilat
 • yleiset saunat ja uimahallien, maauimaloiden ja kylpylöiden allastilat sekä niiden välittömässä yhteydessä olevat pukuhuonetilat
 • tanssipaikat ja kuorolaulutoimintaan, harrastajateatteriin sekä muuhun vastaavaan ryhmäharrastustoimintaan käytettävät tilat
 • huvi- ja teemapuistot, tivolit sekä eläintarhojen sisätilat
 • sisäleikkipuistot ja sisäleikkipaikat
 • kauppakeskusten yleiset oleskelutilat pois lukien vähittäiskaupan liiketilat ja palvelujen tarjoamiseen käytettävät tilat sekä kulku niihin.

Suljettavaksi määrätyt tilat on määritelty tartuntatautilaissa. Näissä tiloissa on tyypillisesti korkean tartuntariskin toimintaa - ihmiset oleilevat samassa tilassa pitkiä aikoja ja toiminta on luonteeltaan sellaista, jossa viruksen leviämisen riski on kohonnut.

Suljettavaksi määrättyjä tiloja voidaan käyttää vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ohjattuun harrastustoimintaan. Suljettavaksi määrättyjä tiloja voi käyttää lakisääteisten palvelujen toteuttamiseen, kuten lääkinnälliseen kuntoutukseen. Sulkupäätös ei lain mukaan koske myöskään ammattiurheilemista eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa. (Ks. tarkemmin tilojen käytön rajauksista yksityiselämän toimintaan  aluehallintoviraston verkkosivuilta.)

”Yksityiselämän piiriin ei kuulu urheilujoukkueen harjoitukset tai toisilleen ennestään tuntemattomien henkilöiden kuntosaliharjoittelu”, täsmentää aluehallintoylilääkäri Laura Nikunen Etelä-Suomen aluehallintovirastosta. ”Sulkumääräyksen tavoite on vähentää lähikontakteja ja viruksen leviämisen kannalta korkeariskistä toimintaa, eikä tarkoitus ole, että keksitään keinoja rajoitusten kiertämiseen. Peräänkuulutamme vastuullisuutta nyt niin toimijoilta kuin yksityishenkilöiltä. Lähikontakteja täytyy yhä välttää kaikin keinoin, jotta tartuntaluvut jatkavat laskua ja rajoituksia päästään purkamaan.”

Aluehallintovirasto voi tehdä päätöksen, jos ilmaantuvuus on yli 50 tapausta / 100 000 henkilöä kahden viikon aikana, jos alueella todetaan heikosti jäljitettäviä tautiryppäitä ja jos alueella on uhka sairaanhoidon ylikuormittumisesta. Päätöksen voi tehdä lain mukaan enintään kahdeksi viikoksi kerrallaan.

Alueellisten koronakoordinaatioryhmien arvioiden mukaan tilojen suljettuna pitäminen on sairaanhoitopiirien alueilla edelleen välttämätöntä ja päätöksenteon edellytykset täyttyvät. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella epidemiatilanne on parantunut sen verran, että Etelä-Suomen aluehallintovirasto ei jatka määräystä tilojen sulkemiseksi 14.4.2021 jälkeen.

Kanta-Hämeen alueella on kuitenkin voimassa huhtikuun loppuun asti aluehallintoviraston määräys, jolla julkisen ja yksityisen sektorin eri toimijoiden laajasti täytyy varmistaa asiakkaille mahdollisuus turvavälien säilyttämiseen. Vastaava määräys koskee koko muutakin Etelä-Suomen aluetta eli Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin lisäksi Etelä-Karjalan, Helsingin ja Uudenmaan, Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueita huhtikuun loppuun asti. Lisätietoa on 31.3.2021 julkaistussa tiedotteessa.

Asiakastilojen sulkumääräysten noudattamista valvovat kunnat yhteistyössä aluehallintoviraston kanssa. Kunnat valvovat myös asiakastilojen yleisiä hygieniajärjestelyjä ja turvavälit mahdollistavia järjestelyjä.

 

 

Keravan Tenniskeskus on suljettu 1.4.–14.4. välisen ajan

 

Keravan Tenniskeskus Oy:n hallitus on päättänyt tänään 31.3.2021, että Tenniskeskus suljetaan Etelä-Suomen avi:n määräyksen mukaisesti 1.4.–14.4. väliseksi ajaksi.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt tänään 31.3.2021, että urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat tilat määrätään kokonaan suljettavaksi lain salliman enimmäisajan eli kaksi viikkoa, 1.-14.4.2021 väliseksi ajaksi Etelä-Karjalan, Helsingin ja Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla. Päätös perustuu tartuntatautilain 28.3.2021 hyväksyttyyn muutokseen, jossa poistettiin mahdollisuus pitää avoinna enintään kymmenen asiakkaan käytössä olevia tiloja.

Määräys tilojen sulkemisesta tarkoittaa sitä, että kaikki seuraavat julkisten ja yksityisten toimijoiden urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat tilat pitää sulkea:

 • joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat sekä kuntosalit ja muut vastaavat sisäliikuntatilat
 • yleiset saunat ja uimahallien, maauimaloiden ja kylpylöiden allastilat sekä niiden välittömässä yhteydessä olevat pukuhuonetilat
 • tanssipaikat ja kuorolaulutoimintaan, harrastajateatteriin sekä muuhun vastaavaan ryhmäharrastustoimintaan käytettävät tilat
 • huvi- ja teemapuistot, tivolit sekä eläintarhojen sisätilat
 • sisäleikkipuistot ja sisäleikkipaikat
 • kauppakeskusten yleiset oleskelutilat pois lukien vähittäiskaupan liiketilat ja palvelujen tarjoamiseen käytettävät tilat sekä kulku niihin.

Mikäli määräyksiin tulee muutoksia ennen 14.4., tiedotamme asiasta ensimmäiseksi Tenniskeskuksen verkkosivuilla www.keravantennishalli.fi/

Lisätietoja: Visa Palonen, puh 0500 439 657

 

 

Tenniskeskus auki toistaiseksi – lue ohjeet rajoituksista ja varotoimista

Tenniskeskuksen pelivuorot jatkuvat edelleen aiemmin määrättyjen koronarajoitusten ja varotoimien mukaisesti.

Rajoitusten noudattamista tullaan valvomaan pistokoeluonteisesti. Mikäli laiminlyöntejä havaitaan, hallit joudutaan sulkemaan kaikilta käyttäjiltä.

Osake- ja vakiovuorot ovat voimassa normaalisti. Mahdollisesti käyttämättä jääviä vuoroja ei hyvitetä, mikäli halleja ei määrätä suljettaviksi viranomaismääräyksin.

Nopeatkin muutokset määräyksiin ovat mahdollisia. Keravan alueella noudatetaan Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräyksiä ja rajoituksia sekä Keravan kaupungin voimassa olevia suosituksia. Katso lisätietoja:

Etelä-Suomen avi:n tiedote 11.3.2021 https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69903363

Keravan kaupungin suositukset ja rajoitukset https://www.kerava.fi/ajankohtaista/koronavirus-ja-poikkeustilanne/suositukset-ja-rajoitukset

 

Tenniskeskuksen poikkeusjärjestelyt ja varotoimet, joita kaikkien pelaajien on noudatettava toistaiseksi: 

 1. Halleille saavat tulla ainoastaan kuhunkin pelivuoroon oikeutetut pelaajat. Kummassakin hallissa saa olla samanaikaisesti korkeintaan neljä pelaajaa ja valmennusvuoroilla lisäksi valmentaja.
 2. Käytä kasvomaskia Tenniskeskuksen piha-, aula- ja sosiaalitiloissa. Maski saa olla pois kasvoilta vain oman vuoron aikana kentällä. Pelaaminen on lopetettava 5 minuuttia ennen vuoron loppumista, jotta pelaajien vaihto onnistuu vuorojen välillä maskit päällä.
 3. Et saa tulla halleille, jos sinulla tai lähipiirissäsi on korona-altistumisia tai mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
 4. Tennishallien käyttö on sallittua pelaajien omalla vastuulla.
 5. Pukeudu peliasuun jo ennen hallille saapumista. Jätä ulkokengät hallin aulaan ja mene kentille vain pelikengissä.
 6. Voit käyttää pesutiloissa olevaa naisten tai miesten WC:tä ja käsienpesuallasta, mutta muilta osin puku- ja pesutilojen käyttö on kiellettyä.
 7. Pese kädet vedellä ja saippualla ja/tai desinfioi käsihuuhteella huolellisesti ennen ja jälkeen omaa pelivuoroasi.
 8. Huolehdi turvaväleistä myös pelatessasi. Pyri aina pitämään noin 2 metrin etäisyys muihin pelaajiin. Vältä tönimisiä ja liian läheltä ohittamisia.

Keravan Tenniskeskus – päivitys koronaohjeistukseen 30.11.2020 alkaen toistaiseksi

Koronaepidemia on leviämisvaiheessa Uudellamaalla. Etelä-Suomen aluehallintovirasto ja alueen kunnat ovat asettaneet uusia rajoituksia ja suosituksia myös liikuntatilojen käytölle. Keravan kaupungin toimenpiteet ja suositukset 27.11.2020 koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi ovat luettavissa osoitteessa www.kerava.fi.

 Keravan Tenniskeskus Oy:n hallitus on päättänyt, että tennisvuorojen jatkaminen joulukuussakin on mahdollista, mikäli tennishallien käyttäjät sitoutuvat noudattamaan Tenniskeskuksen asettamia rajoituksia ja varotoimenpiteitä.  Rajoitusten noudattamista tullaan valvomaan pistokoeluonteisesti. Mikäli laiminlyöntejä havaitaan, hallit joudutaan sulkemaan kaikilta käyttäjiltä.

 Osake- ja vakiovuorojen haltijat voivat peruuttaa vuorot 31.12.2020 asti veloituksetta. Peruutettavat vuorot vähennetään kevään laskutuksessa. Ilmoitukset tästä , puh. 0500 439657.

 

Tenniskeskuksen poikkeusjärjestelyt ja varotoimet, joita kaikkien pelaajien on noudatettava 1.12.2020 lähtien toistaiseksi: 

 1. Halleille saavat tulla ainoastaan kuhunkin pelivuoroon oikeutetut pelaajat. Kummassakin hallissa saa olla samanaikaisesti korkeintaan neljä pelaajaa ja valmennusvuoroilla lisäksi valmentaja.
 2. Käytä kasvomaskia Tenniskeskuksen piha-, aula- ja sosiaalitiloissa. Maski saa olla pois kasvoilta vain oman vuoron aikana kentällä. Pelaaminen on lopetettava 5 minuuttia ennen vuoron loppumista, jotta pelaajien vaihto onnistuu vuorojen välillä maskit päällä.
 3. Et saa tulla halleille, jos sinulla tai lähipiirissäsi on korona-altistumisia tai mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
 4. Tennishallien käyttö on sallittua pelaajien omalla vastuulla.
 5. Pukeudu peliasuun jo ennen hallille saapumista. Jätä ulkokengät hallin aulaan ja mene kentille vain pelikengissä.
 6. Voit käyttää pesutiloissa olevaa naisten tai miesten WC:tä ja käsienpesuallasta, mutta muilta osin puku- ja pesutilojen käyttö on kiellettyä.
 7. Pese kädet vedellä ja saippualla ja/tai desinfioi käsihuuhteella huolellisesti ennen ja jälkeen omaa pelivuoroasi.
 8. Huolehdi turvaväleistä myös pelatessasi. Pyri aina pitämään noin 2 metrin etäisyys muihin pelaajiin. Vältä tönimisiä ja liian läheltä ohittamisia.

 

Turvallisia ja virkistäviä pelihetkiä kaikille pelaajille! 

Keravan Tenniskeskus Oy       www.keravantennishalli.fi