Keravan Tenniskeskus – päivitys koronaohjeistukseen 30.11.2020 alkaen toistaiseksi

Koronaepidemia on leviämisvaiheessa Uudellamaalla. Etelä-Suomen aluehallintovirasto ja alueen kunnat ovat asettaneet uusia rajoituksia ja suosituksia myös liikuntatilojen käytölle. Keravan kaupungin toimenpiteet ja suositukset 27.11.2020 koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi ovat luettavissa osoitteessa www.kerava.fi.

 Keravan Tenniskeskus Oy:n hallitus on päättänyt, että tennisvuorojen jatkaminen joulukuussakin on mahdollista, mikäli tennishallien käyttäjät sitoutuvat noudattamaan Tenniskeskuksen asettamia rajoituksia ja varotoimenpiteitä.  Rajoitusten noudattamista tullaan valvomaan pistokoeluonteisesti. Mikäli laiminlyöntejä havaitaan, hallit joudutaan sulkemaan kaikilta käyttäjiltä.

 Osake- ja vakiovuorojen haltijat voivat peruuttaa vuorot 31.12.2020 asti veloituksetta. Peruutettavat vuorot vähennetään kevään laskutuksessa. Ilmoitukset tästä , puh. 0500 439657.

 

Tenniskeskuksen poikkeusjärjestelyt ja varotoimet, joita kaikkien pelaajien on noudatettava 1.12.2020 lähtien toistaiseksi: 

 1. Halleille saavat tulla ainoastaan kuhunkin pelivuoroon oikeutetut pelaajat. Kummassakin hallissa saa olla samanaikaisesti korkeintaan neljä pelaajaa ja valmennusvuoroilla lisäksi valmentaja.
 2. Käytä kasvomaskia Tenniskeskuksen piha-, aula- ja sosiaalitiloissa. Maski saa olla pois kasvoilta vain oman vuoron aikana kentällä. Pelaaminen on lopetettava 5 minuuttia ennen vuoron loppumista, jotta pelaajien vaihto onnistuu vuorojen välillä maskit päällä.
 3. Et saa tulla halleille, jos sinulla tai lähipiirissäsi on korona-altistumisia tai mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
 4. Tennishallien käyttö on sallittua pelaajien omalla vastuulla.
 5. Pukeudu peliasuun jo ennen hallille saapumista. Jätä ulkokengät hallin aulaan ja mene kentille vain pelikengissä.
 6. Voit käyttää pesutiloissa olevaa naisten tai miesten WC:tä ja käsienpesuallasta, mutta muilta osin puku- ja pesutilojen käyttö on kiellettyä.
 7. Pese kädet vedellä ja saippualla ja/tai desinfioi käsihuuhteella huolellisesti ennen ja jälkeen omaa pelivuoroasi.
 8. Huolehdi turvaväleistä myös pelatessasi. Pyri aina pitämään noin 2 metrin etäisyys muihin pelaajiin. Vältä tönimisiä ja liian läheltä ohittamisia.

 

Turvallisia ja virkistäviä pelihetkiä kaikille pelaajille! 

Keravan Tenniskeskus Oy       www.keravantennishalli.fi

TENNISKESKUKSEN OSAKKAIDEN YHTEYSTIETOJEN PÄIVITYS

Keravan Tenniskeskus Oy:n tiedotteet lähetetään osakkaille jatkossa sähköpostilla.
Koska osakasrekisterissämme on edelleen vaillinnaisia tai vanhentuneita yhteystietoja, pyydämme teitä ilmoittamaan 31.8.2020 mennessä meille voimassa olevan: sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, osakenumerot / vuorotiedot

Jos sähköpostiosoitetta ei ole käytössä, pyydämme ottamaan yhteyttä Visa Paloseen puh. 0500-439 657.
Yhtiön hallinnon ja tiedonkulun virtaviivaistamiseksi lähetämme jatkossa myös Tenniskeskuksen laskut ja yhtiökokouskutsut ensijaisesti sähköpostilla. Tätä varten, pyydämme lähettämään alla olevan lomakkeen tiedot sähköpostiosoitteeseen: tai ylhäällä näkyvään postiosoitteeseen.

Keravan Tenniskeskus Oy, hallitus

Yhteystietojen päivitys

Please let us know your name.
Invalid Input
Please let us know your email address.
Please write a subject for your message.
Invalid Input
Invalid Input

Osakastiedote 12.8.2020

1. PELIKAUSI SYKSY 2020

Tenniskeskuksen hallikausi 2020 - 2021 alkaa maanantaina 24.8.2020 ja päättyy sunnuntaina 30.5.2021. Hallikausi kestää kaikkiaan 40 peliviikkoa:
- Syyskausi: 24.8.2020 - 3.1.2021, yhteensä 19 viikkoa
- Kevätkausi: 4.1. - 30.5.2021, yhteensä 21 viikkoa

2. OSAKASTUNTIEN JA VAKIOTUNTIEN KÄYTTÖMAKSUT SYYSKAUDELLA 2020

Hallien käyttömaksu (kaikki hinnat sisältävät alv 10 %)
Osakastunnin käyttömaksu on 14,00 € tunnilta eli yhteensä 266 € koko syyskaudelta 2020 (14,00 € * 19 vko = 266 €).
Vakiotunnin (ei-osakkaat) käyttömaksu on 17,00 € tunnilta eli yhteensä 294 € koko syyskaudelta 2020 (17,00 € * 19 vko = 294 €).

Syksyn laskuista vähennetään kevään korona-ajan hyvitykset. Koska suurin osa laskuista tulee suuruudeltaan olemaan aika pieniä, ne laskutetaan nyt yhdellä kertaa. Mikäli tarvitset maksuaikaa, ole yhteydessä (puh. 040-5675 170).
Syksyn 2020 laskut lähetetään erikseen elokuun aikana. Kevätkauden 2021 hinnat päätetään ja laskut lähetetään myöhemmin tämän vuoden puolella.

Osakkaiden tulee itse huolehtia laskunsa mahdollisesta jakamisesta / edelleenlaskuttamisesta muille pelaajille.
Tarkistakaa maksaessanne, että käytätte ehdottomasti laskuun merkittyä viitenumeroa. Huomioittehan, ettei viitenumeroa käytettäessä viestikenttään saa kirjoittaa mitään. Muutoin ko. maksut menevät virhetilaan.
Pankkiyhteys on NORDEA Fl23 1063 3000 102414.

3. SÄHKÖINEN 24 H VARAUSJÄRJESTELMÄ / NETTISIVUT / VAPAAT TUNNIT

Tenniskeskuksessa on käytössä sähköinen varausjärjestelmä. Mikäli satunnaisesti et käytä omaa tuntiasi, on se mahdollista vapauttaa muiden pelaajien käyttöön. Mikäli et aio tai voi käyttää omaa tuntiasi ollenkaan, ilmoita siitä hallien ilmoitustaululla, nettisivujen kautta (keravantennishalli.fi/palaute) tai sähköpostilla osoitteeseen tai .

Halliyhtiön nettisivuston löydät osoitteesta: www.keravantennishalli.fi
Kotisivujen kautta voit ostaa vapaita pelitunteja, nähdä hinnat ja löytää yhteystiedot.
lrtotunnin hinta osakkaille on 15,00 €/tunti. Osakkaan alennetun tuntihinnan varauskoodin saat sähköpostilla, kun olet ilmoittanut yhteystietosi. Ulkopuolisille käyttäjille irtotunnin hinta on 18,00 €/tunti

4. TENNISKESKUKSEN TONTIN VUOKRASOPIMUS

Tenniskeskuksen tontin vuokranantaja on Keravan kaupunki. Tennishallien maa-alueen nykyinen vuokrasopimus on voimassa vuoteen 2025 asti. Keravan kaupunki on kuitenkin 11.6.2020 julkaistun päätöksensä mukaisesti päättänyt jatkaa Tenniskeskuksen maanvuokrasopimusta 25 vuodella eli vuoteen 2050 saakka. Vuokrasopimuksen jatkamisen ehtona on halliyhtiön ja kaupungin yhteistyössä laatiman hallien ulkoasun kohennustöitä koskevan suunnitelman toteuttaminen vuoden 2021 loppuun mennessä.

5. TENNISHALLIEN KUNNOSTUS- JA KORJAUSOHJELMA 2020-2021

Tenniskeskuksen hallitus on nimennyt projektiryhmän tennishallien ulkoasun kohentamiseksi ja lämpötalouden parantamiseksi. Projektiryhmä laatii hallien kunnostustöitä koskevat suunnitelmat sekä valmistelee yhtiön hallitusta ja yhtiökokousta varten tarvittavat päätösesitykset.
Hallien kunnostusohjelman ensimmäinen vaihe koskee hallien julkisivujen kunnostamista ja lämpösaneerausta. Näitä koskevat perusparannukset on tarkoitus saada kuntoon tämän vuoden loppuun mennessä.
Hallien kunnostusohjelmasta ja sitä koskevasta yhtiökokouskäsittelystä tiedotetaan myöhemmin lisää Tenniskeskuksen kotisivuilla

Peliterveisin,
Keravan Tenniskeskus Oy
Visa Palonen
p. 0500 439 657

Keravan Tenniskeskus siirtyy kesäaikaan 1.6.2020 alkaen

Keravan Tenniskeskus siirtyy lähes normaaliin kesäaikatauluun kesäkuun alusta alkaen. Osa hallien koronarajoituksista puretaan.

Osakas- ja vakiovuorot ovat kesätauolla elokuun loppupuolelle saakka, mutta yksittäisvuoroja voi ostaa koko kesän ajan Tenniskeskuksen 24h-nettivarausjärjestelmän kautta osoitteessa keravantennishalli.24varaus.fi.

Yhden pelitunnin hinta on 14 euroa, ja se maksetaan varauksen yhteydessä verkkopankkimaksuna.

 

Koronarajoitukset 1.6.2020 alkaen

Osa Tenniskeskuksen koronarajoituksista puretaan 1.6. alkaen, mutta seuraamme aktiivisesti viranomaisten linjauksia ja muutamme ohjeistuksiamme tarvittaessa.

1.6. alkaen molemmat pukuhuoneet, pesuhuoneet ja WC:t ovat käytettävissä. Saunat eivät kuitenkaan ole käytössä kesäaikana.

Tennishalleilla on edelleen käytössä poikkeusjärjestelyjä ja varotoimia, joita kaikkien pelaajien on noudatettava:

 • Halleille saavat tulla ainoastaan kunkin pelivuoron ostaneet pelaajat.
 • Tennishallien käyttö on sallittua pelaajien omalla vastuulla.
 • Tennishalleille ei saa tulla, jos henkilöllä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
 • Halleille tultaessa pestään kädet huolellisesti lämpimällä vedellä ja saippualla tai käytetään aulassa olevaa käsihuuhdetta.
 • Kentille saa mennä vain puhtaissa pelikengissä.

Turvallisia ja virkistäviä pelihetkiä kaikille pelaajille!

Keravan Tenniskeskus Oy

www.keravantennishalli.fi

Lisätietoja tarvittaessa:

Visa Palonen

Keravan Tenniskeskus Oy

p. 0500 439 657